Despre noi

"Promptitudine si profesionalism la cele mai mici preturi"

Compania noastra se ocupa cu distribuirea si comercializarea de piese auto si accesorii pentru toate marcile si modelele de autoturisme, autoutilitare si camioane. 

 

Prin intermediul paginii noastre comercializam atat piese originale OE, cat si de la producatori consacrati AM, anvelope, uleiuri si aditivi, echipamente de comunicatii si echipamente auxiliare pentru autovehicule. Totodata suntem unic distribuitor la produsele antigel, lichid de spalat parbriz si lichid de frana sub marca Glicosam

 

NOU!!! Acuma prin noi va puteti achizitiona si produse ulei motor de la producatorul ADDINOL!

 

Punem la dispozitia clientilor nostri o gama larga de produse si servicii complete de cea mai inalta calitate. Astfel incercam satisfacerea tuturor nevoilor clientilor nostri. Site-ul este structurat pe comenzi. In doar cateva minute puteti solicita oferta de pret pentru produsul dorit, fiind nevoie doar de cateva click-uri pentru completarea formularului. Puteti avea piesele auto dorite la dumneavoastra acasa in cel mai scurt timp, cu cel mai mic efort si la cele mai mici preturi. 

 

Profesionalismul ne defineste, astfel va garantam ca vom raspunde la cererile de oferte in maxim 1 ora, iar daca acest interval de timp vi se pare prea mare, va stam la dispozitie si prin Yahoo Messenger la adresa afisata la rubrica contacte. 

Română