Livrari / Garantie

Metoda de livrare
Puteti alege sa ridicati Dvs comanda de la sediul nostru din Tg Mures, Str. Remetea nr. 265 sau puteti opta ca livrarea sa se faca prin curierat rapid. Comenzile ce sunt trimise pana la orele 16.00 sunt onorate in 24-48 ore in tara, iar in Tg Mures in maxim 24 ore. In fiecare zi pentru orasul Tg Mures se face livrare indiferent daca sunteti firma, service sau persoana fizica.

Modul de plata

Puteti  alege sa platiti ramburs la livrare, prin ordin de plata sau numerar la sediul nostru. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca este cazul. Piesele originale trebuie achitate in totalitate inaintea lansarii comenzilor.

Garantii.

DECLARATIE DE CONFORMITATE

PFA GYŐRFI P. ATTILA cu sediul în Tg Mures cu certificat de înregistrare F26/1349/2009 asigurăm, garantăm, declarăm pe propria răspundere conform HG 1022/2002 privind regimul produselor şi serviciilor care pot pune în pericol viaţa, sănătatea, securitatea muncii şi protecţia mediului, că produsele comercializate de PFA GYŐRFI P. ATTILA corespund normelor şi normativelor ISO 9000, ISO9001, ISO 9002. Declaram pe propria raspundere ca produsele comercializate de noi corespund codurilor-reperelor din cataloagele si listele editate de producator. 

ALTE CONDITII:

1. Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate în scris în termen de maximum 2 zile de la data livrarii. 

2. Nu se admit la retur piesele cu ambalaj deteriorat, piesele care au fost deja montate sau piesele care au fost comandate verbal. Nu se acorda garantie pentru urmatoarele categori de produse: curele (distributie, transmisie) elemente de aprindere filtre (aer, ulei, combustibil), becuri, ştergătoare parbriz, soluţie spălat parbriz, uleiuri, aditivi, antigel, lichid de frână, consumabile. Perioada de returnare a pieselor este de 1 zi. Piesa se ia inapoi numai cu o justificare concreta asupra ei. Se anunta magazinul in decurs de 3 ore de la cumpararea ei pentru eventualele reclamatii. Nu se accepta la retur piesele montate (cu urme de montaj), piese cu ambalaj deteriorat (rupte, scrise, murdare),piese fara ambalaj sau incomplete. Vă mulţumim pentru alegerea făcută, www.pieseautoeu.ro

TERMENI, CONDITII si GARANTIE

Produsele comercializate prin intermediul www.pieseautoeu.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul propriu-zis. Produsele comercializate de PFA GYŐRFI P. ATTILA sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat de PFA GYŐRFI P. ATTILA se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 24 luni de la data inscrisa pe factura de vanzare. Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare. Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi, conform legii.

 

Termenul de garantie incepe de la data inscrisa pe factura de vanzare. Vanzatorul este exonerat de raspundere privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri: 

- Piesa nu a fost cumparata de la PFA GYŐRFI P. ATTILA

- Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat de R.A.R. sau de producatorul autovehiculului; 

- Piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate; 

- Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului; 

- Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit; 

- Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator; 

- Autoturismul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competii sportive, taximetrie, etc); 

- Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice); 

- Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari; 

- Piesele prezinta o uzura normala. 

 

Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente: 

1. copie dupa factura de achizitie de la PFA GYŐRFI P. ATTILA / bonul / chitanta / dovada platii bancare cu care a fost achizitonata piesa; 

2. dovada montarii intr-un service autorizat R.A.R. (deviz de montaj) si documentele fiscale aferente; 

3. nota de constatare emisa de catre un serviciu autorizat RAR prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea; 

4. copia dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului. 

5. piesa trebuie sa fie in ambalajul original. Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 6 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, insotite de toate documentele enumerate mai sus. 

 

In cazul in care reclamatia a fost justificata, ne obligam la inlocuirea produsului in terment de 30 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de vanzator. 

Nu se acorda garantie la: filtre (de ulei, aer, combustibil), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metaloplastice si simeringuri, curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere.

 

Alte conditii

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, in maximum 1 zile de la livrare.

Nu se admit la retur piesele cu ambalaj deteriorat si lipsite de accesoriile originale, piesele care au fost deja montate.

Indiferent de modalitatea de livrare, cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Receptia marfurilor vandute se face la sediul cumparatorului. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate. Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare, in termen de 24 de ore de la livrare, insa va anunta vanzatorul in termen de 3 ore de la preluarea marfii. 

Nu se accepta returnarea marfii livrate dupa acest termen. Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care vanzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei. Nu se accepta la retur marfa vanduta cu promotie, marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus. 

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel: de la client catre PFA GYŐRFI P. ATTILA - plata va fi efectuata de catre client; de la PFA GYŐRFI P. ATTILA catre client - plata va fi suportata de catre noi. 

Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online. Beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente. Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului reclamat.

Unele piese de schimb sunt cu valoare de garantie. In momentul livrarii piesei se factureaza piesa noua impreuna cu valoare de garantie. 

 

ATENTIE!

Exista posibilitatea ca piesa sa fie reconditionata de fabricant, oferindu-se aceeasi garantie si calitate. Piese care se pot incadra in categoria de mai sus: casete de directie, pompe servodirectie, electromotoare, alternatoare, etriere, planetare, alte piese.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0755-06.04.81 sau 0365-735.133; pe adresa de email: vanzari@pieseautoeu.ro sau gyati@pieseautoeu.ro

 
Politica de confidentialitate
Persoana Fizica Autorizata Gyorfi P Attila este operator de date personale înregistrat la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub NR 28379/23.11.2015.
Această politică de confidențialitate stabilește modul în care pieseautoeu.ro utilizează și protejează orice informații pe care le furnizați atunci când utilizați acest site și suntem deciși să vă asigure că intimitatea dumneavoastră este protejata . Va trebui să vă rugăm să ne furnizați anumite informații prin care puteți fi identificat atunci când se utilizează acest website și puteți fi siguri că acestea vor fi utilizat numai în conformitate cu această declarație de confidențialitate . pieseautoeu.ro poate modifica această politică din când în când prin actualizarea acestei pagini. Ar trebui să verificați această pagină din când în când pentru a va asigura că sunteți mulțumit cu orice modificări .
Ce colectăm
Putem colecta următoarele informații :
Nume, CNP
Informatii de contact , inclusiv adresa de e-mail
Informații demografice , cum ar fi codul postal, preferinte
Informații relevante pentru sondajele clienți și / sau oferte
Ce facem cu informațiile pe care le adunam
Avem nevoie de aceste informații pentru a înțelege nevoile dvs. și vă oferi un serviciu mai bun , și, în special, din următoarele motive :
Pentru intocmirea facturii fiscale/facturii proforme. Evidența internă .
Putem folosi informațiile pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre .
Putem trimite periodic email-uri promoționale despre noi produse , oferte speciale sau alte informații pe care credem că le puteți găsi interesante folosind adresa de e-mail pe care le-ați furnizat .
Din când în când, este posibil să utilizăm informațiile dumneavoastră pentru a vă contacta în scopuri de cercetare de piață. Vă putem contacta prin e-mail, telefon, sau e-mail. Putem folosi informațiile pentru a personaliza site-ul în funcție de interesele dumneavoastră.
Securitate
Ne-am angajat să vă asiguram că informațiile dvs. sunt securizate . În scopul de a preveni accesul neautorizat sau divulgarea , ne-am pus în aplicare proceduri fizice , electronice și manageriale adecvate pentru a proteja și securiza informațiile pe care le colectăm online .
Link-uri către alte site-uri
Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri de interes . Cu toate acestea , odată ce ați folosit aceste link-uri pentru a părăsi site-ul nostru , ar trebui să rețineți că noi nu avem nici un control asupra celuilalt site . Prin urmare , nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea oricăror informații pe care le furnizați în timp ce vizita aceste site-uri și astfel de site-uri nu sunt guvernate de această declarație de confidențialitate . Ar trebui să fiți atenți și să căutați declarația de confidențialitate aplicabilă site-ul în cauză
Control asupra informațiilor personale 
Puteți alege să restricționeze colectarea sau utilizarea informațiilor dumneavoastră personale în următoarele moduri :

  • ori de câte ori vi se cere să completeze un formular de pe site-ul web , căutați caseta pe care puteți face clic pentru a indica faptul că nu doriți ca informațiile să fie utilizate de către oricine în scopuri de marketing direct
  • dacă ați acceptat anterior la noi folosirea informațiile dumneavoastră personale în scopuri de marketing, va puteti schimba in orice moment, prin scris sau email la gyati@pieseautoeu.ro

Noi nu vom vinde , distribui sau închiria informațiile dvs. personale către terțe părți decât dacă avem permisiunea dumneavoastră sau ni se va cere prin lege să facem acest lucru . Putem folosi datele personale pentru a vă trimite informații promoționale despre terțe părți care credem că s-ar putea găsi interesant dacă ne spuneți că doriți ca acest lucru să se întâmple
Puteți solicita detalii cu privire la informațiile personale pe care le deținem despre tine în conformitate cu Legea privind protecția datelor. În cazul în care doriți o copie a informațiilor deținute pe tine , vă rugăm să scrieți la gyati@pieseautoeu.ro
În cazul în care considerați că orice informații pe care le detinem despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete , vă rugăm să scrieți-ne e-mail cât mai curând posibil , la adresa de mai sus . Vom corecta cu promptitudine orice informații dovedit a fi incorecte .

 

Română